ماجرای اصلی حمله طالبان به هواپیمای نظامی آمریکا + تصویر

هدايت به بالاي

اخبار لحظه ای ایران و جهان

ارتباط از طریق یاهو مسنجر

عضویت درخبرنامه

تبلیغات شما

کسب درآمد با جستجو در گوگل

ماجرای اصلی حمله طالبان به هواپیمای نظامی آمریکا + تصویر
بازديد : 145

پس از چندین ساعت گمانه‌زنی و انتشار اخبار ضدونقیض در مورد مالک و نوع هواپیمای ساقط‌شده در جنوب شرقی افغانستان بالاخره خبر حمله گروه طالبان به یک فروند هواپیمای نظامی ارتش تروریستی آمریکا از نوع E-۱۱A بر فراز ولایت غزنی تأیید شد.

  

ماجرای اصلی حمله طالبان به هواپیمای نظامی آمریکا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، پس از چندین ساعت گمانه‌زنی و انتشار اخبار ضدونقیض در مورد مالک و نوع هواپیمای ساقط شده در جنوب شرقی افغانستان، احتمال حمله گروه طالبان به یک فروند هواپیمای نظامی ارتش تروریستی آمریکا از نوع E-۱۱A بر فراز ولایت غزنی مطرح شد.

محل سقوط هواپیما در دامن کوه هندوکش

مطابق اعلام منابع محلی، یک فروند هواپیما که بین ۸۳ تا ۱۱۰ سرنشین داشته، ساعت ۱:۱۰ ظهر دوشنبه در روستای سدوزی شهرستان «ده یک» استان غزنی سقوط کرد و بلافاصله آتش گرفت. شهرستان «ده یک» در جنوب شرق استان غزنی و در ۲۵ کیلومتری مرکز غزنی قرار دارد که  در کوهپایه هندوکش قرار دارد و منطقه‌ای سرد و صعب‌العبور است.

با وجود تأیید سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به شرکت هواپیمایی ملی افغانستان، آریانا توسط وزارت داخله افغانستان، این شرکت هواپیمایی با انتشار اطلاعیه‌ای این خبر را تکذیب کرد.

 گمانه‌ زنی وجود  صد پیکر سوخته

گزارش‌های اولیه حاکی از این بود که این هواپیما بوئینگ مدل ۷۳۷-۴۰۰ بوده و از هرات عازم کابل بوده است. بلافاصله پس از انتشار خبر سقوط آن، اعزام نیروهای امدادی صلیب سرخ برای نجات مسافران این هواپیما، آغاز شد ولی منابع محلی خبر دادند که پیش از رسیدن نیروهای امدادی، نیروهای طالبان و روستايیان عملیات اطفاء حریق را شروع کرده‌اند ولی به دلیل شدت بالای آن موفق به خاموش کردن آن نشده‌اند.

عارف نوری، سخنگوی دفتر والی غزنی نیز در گفتگوی تلفنی با خبرنگار ان‌بی‌سی تأیید کرد که پس از حضور نیروهای امداد و نجات در محل سقوط هواپیما تا بعدازظهر دوشنبه وجود حدود ۱۰۰ پیکر سوخته محرز شده است.

ساعتی بعد و با وجود تأیید وزارت امور داخله (کشور) افغانستان، هواپیمایی آریانا ادعا کرد که هیچ‌یک از پروازهای این شرکت دچار سانحه نشده‌اند.

نماینده مردم غزنی در مجلس: هواپیما متعلق به آریانا نیست

اما محمد عارف رحمانی، نماینده مردم غزنی در مجلس نمایندگان افغانستان اعلام کرد که «طیاره‌ ساقط شده در ولایت غزنی یک طیاره ۱۵ نفره بوده و مربوط به شرکت آریانا نیست.»

هواپیمای ساقط شده متعلق به ناتو نیست

هم‌زمان وحیدالله کلیمزی، والی غزنی نیز گفت که هواپیمای سقوط کرده در غزنی متعلق به شرکت‌های داخلی نیست. البته یک مقام رسمی نظامی افغانستان به خبرگزاری‌ها اعلام کرد که روز دوشنبه هیچ گزارشی مبنی بر سقوط هواپیمای نظامی متعلق به ناتو یا نیروهای آمریکایی منتشر نشده است.

هواپیما از نوع E۱۱-A و متعلق به نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکاست

اما بت ریوردان، سخنگوی فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا عصر دوشنبه از آغاز بررسی‌ها برای تعیین ابعاد واقعی این سانحه خبر داده ولی برخی گمانه‌زنی‌ها در مورد تعلق هواپیمای سقوط کرده به ارتش تروریستی این کشور را تأیید نکرد. با این حال اولین تصاویر تأیید نشده که از بنده هواپیمای سانحه دیده منتشر شده، نشان می‌دهد که احتمالاً این هواپیما از نوع E۱۱-A و متعلق به نیروی هوایی ارتش تروریستی آمریکاست.

رویترز و سی‌بی‌اس آمریکایی بودن هواپیما را تائید کردند

در همین حال خبرگزاری رویترز نیز با تأخیر چند ساعته بالاخره خبر مالکیت آمریکایی هواپیمای ساقط شده را تأیید کرد.

پس از آن یک مقام نظامی ارتش تروریستی آمریکایی نیز  در گفت‌وگو با «سی‌بی‌اس» تأیید کرده است که یک فروند هواپیمای «E-۱۱» ارتش تروریستی این کشور در افغانستان سقوط کرده است.

تصویری که گفته می‌شود مربوط به اجساد هواپیمای سقوط کرده امریکایی در افغانستان است

سخنگوی طالبان: هواپیمای آمریکایی را ما سرنگون کردیم

ذبیح‌الله مجاهد در گفت‌وگو با فارس با تأیید سقوط هواپیمای ارتش آمریکا در غزنی، آن را جزئی از عملیات این گروه علیه آمریکا در افغانستان خواند.

وی گفت در این سقوط تعدادی از فرماندهان ارشد سیا و ارتش آمریکا کشته شدند.

سرنگونی دومین هواپیمای آمریکایی در افغانستان

سخنگوی طالبان از سرنگونی یک هواپیمای شناسایی در ایالت بلخ خبر داد و گفت: در ۲۴ساعت گذشته این دومین هواپیمای جاسوسی آمریکا بوده است که در ولایت بلخ سرنگون کردیم.

پیش از این نیز طالبان سرنگونی یک هواپیمای آمریکایی حامل افسران سیا در ولایت غزنی را بر عهده گرفته بود.

دیفنس وان: سقوط «E-۱۱» بزرگ‌ترین خسارت سال‌های اخیر آمریکا در افغانستان بود

به دنبال سقوط یک هواپیمای نظامی آمریکا در افغانستان، یک تحلیلگر انگلیسی آن را بزرگ‌ترین خسارت نظامی ایالات‌متحده در افغانستان در سال‌های اخیر برشمرد.

به نوشته وبگاه دیفنس‌وان، «جوزف دمپسی» تحلیلگر امور نظامی در اندیشکده «مطالعات راهبردی» مستقر در لندن در خصوص این حادثه نوشت، با اینکه نمی‌توان آمار تلفات این هواپیما را تأیید کرد، اما از دست دادن هواپیمای «E۱۱-A» ارتش  تروریستی آمریکا بزرگ‌ترین تلفات نیروهای این کشور در افغانستان در دست‌کم پنج سال گذشته است.

 






کسب درآمد با جستجو در گوگل






برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







ليست صفحات

تعداد صفحات : <-BlogPageCount->
<-BlogPage->







[تبادل لگو با ما]

Friends
تمامی حقوق مطالب برای این سایت محفوظ میباشد. قالب طراحی شده توسط: شرکت ایده وب پرشیا و ترجمه شده توسط : شرکت ایده وب پرشیا